Izrada ove stranice sufinacirana je sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo.

 

This web page has been co-financed by the European Union from European Maritime and Fisheries Fund

LAGUR Istarska batana

Centar 214, 52203 Medulin

Tel: +385 52 606 037

Mob: +385 91 621 50 63

e-mail: lagur.istarska.batana@gmail.com

Facebook: LAGUR/FLAG Istarska batana

Održana besplatna dvodnevna Radionica pisanja, prijave i provedbe projekata

01.04.2019

 

U četvrtak 28. i petak 29. ožujka 2019. godine u prostoru Zajednice Talijana „Pino Budicin“, Trg Campitelli 1 (I. kat) u Rovinju, održala se besplatna Radionica pisanja, prijave i provedbe projekata koju je LAGUR „Istarska batana“ organizirao u suradnji sa Zakladom za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva. Radionica je bila usmjerena budućim prijaviteljima na natječaje LAGUR-a koji imaju sjedište i djeluju na području djelovanja LAGUR-a: gradovi Rovinj i Vodnjan te općine Medulin, Ližnjan, Fažana, Bale, Svetvinčenat, Barban, Kanfanar i Marčana.

 

Radionici je pristupilo 23 polaznika, te su isti prvog dana radionice upoznati sa osnovnom metodologijom osmišljavanja projektnih ideja. Prisutnima su objašnjene osnovne sastavnice projekta, problematika istih, prihvatljive aktivnosti, te opći i specifični ciljevi, nakon čega su korisnici podijeljeni u radne skupine u kojima su tijekom oba dana radionice razrađivali zajedničke projekte.

 

Drugog dana radionice polaznici su upoznati sa natječajnom dokumentacijom i obrascima za prijavu projekata te su nakon predstavljanja osnovnih pravila budžetiranja dobili zadatak iste primijeniti na zajedničke projekte i financijske obrasce istih. Osim procesa prijave, polaznici su upućeni i u proces provedbe projekata te su dobili savjete kako izbjeći najčešće pogreške.

 

Dvodnevna je radionica bila u potpunosti besplatna obzirom da je ista sufinancirana sredstvima Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo kroz Lokalnu razvojnu strategiju u ribarstvu LAGUR-a „Istarska batana“.

 

Polaznici radionice, ali i ostali budući prijavitelji na natječaje LAGUR-a „Istarska batana“ daljnje informacije o aktivnostima i budućim natječajima mogu pratiti na web stranici LAGUR-a.

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Izdvojene novosti

Održana manifestacija "Od mora do stola", 28. rujna 2019. godine

02.10.2019

1/10
Please reload

Zadnje novosti
Please reload

Arhiva
Please reload