Izrada ove stranice sufinacirana je sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo.

 

This web page has been co-financed by the European Union from European Maritime and Fisheries Fund

LAGUR Istarska batana

Centar 214, 52203 Medulin

Tel: +385 52 606 037

Mob: +385 91 621 50 63

e-mail: lagur.istarska.batana@gmail.com

Facebook: LAGUR/FLAG Istarska batana

Održana radionica pisanja, prijave i provedbe projekata

28.03.2018

 

U četvrtak 22.3.2018. i petak 23.3.2018.g u prostoru Multimedijalnog centra 3MC u Medulinu održala se Radionica pisanja, prijave i provedbe projekata koju je LAGUR „Istarska batana“ u suradnji sa Zakladom za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva organizirao za buduće prijavitelje na natječaje LAGUR-a.

 

Prvog dana radionice polaznici su upoznati sa osnovnom metodologijom osmišljavanja projektnih ideja kako bi istu što bolje prilagodili uvjetima natječaja. Nakon uvodnog dijela tijekom kojeg su objašnjene i osnovne sastavnice projekta, korisnici su podijeljeni u radne skupine u kojima su tijekom oba dana radionice pisali zajedničke projekte.

 

Drugog dana radionice polaznici su upoznati sa natječajnom dokumentacijom i obrascima za prijavu projekata te su nakon predstavljanja osnovnih pravila budžetiranja dobili zadatak iste primijeniti na zajedničke projekte. Osim procesa prijave, predavači su polaznike uputili i u proces provedbe projekata te im ponudili praktične savjete kojima mogu izbjeći najčešće pogreške.

 

Radionici je pristupilo 30 polaznika aktivnih na području LAGUR-a „Istarska batana“ koji objedinjuje područje gradova Rovinj i Vodnjan te općina Medulin, Ližnjan, Fažana, Bale, Svetvinčenat, Barban, Kanfanar i Marčana. Polaznici su redom bili predstavnici gospodarskih sektora ribarstva, turizma i ugostiteljstva, odgojno obrazovnih ustanova, organizacija civilnog društva te javnog sektora.

 

Dvodnevna je radionica bila u potpunosti besplatna obzirom da je ista sufinancirana sredstvima Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo kroz Lokalnu razvojnu strategiju u ribarstvu LAGUR-a „Istarska batana“.

 

Polaznici radionice, ali i ostali budući prijavitelji na natječaje LAGUR-a „Istarska batana“ daljnje informacije o aktivnostima i budućim natječajima mogu pratiti na službenoj web stranici LAGUR-a.

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Izdvojene novosti

Održana manifestacija "Od mora do stola", 28. rujna 2019. godine

02.10.2019

1/10
Please reload

Zadnje novosti
Please reload

Arhiva
Please reload